arrow -> spam filter (SpamExperts)


Spam, het lijkt soms wel of we er nooit meer vanaf komen. Hoeveel spam filters je ook toepast, spammers vinden steeds weer manieren om ze te omzeilen. SpamExperts maakt hier eindelijk korte metten mee. Dankzij het zelflerende spam filter bent u voortaan alle spammers een stap voor, en blijven uw mailservers voortaan verstoken van spamberichten en virussen.

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden.

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen SpamExperts past haar eigen zelflerende slimme technologieën toe om alle inkomende e-mail te filteren, en zo spam te elimineren voordat deze uw netwerk bereikt.

De extra laag van inkomende e-mailfiltering aan uw e-mail flow en infrastructuur zorgt voor extra redundantie en continuïteit in uw e-mail afleveringsproces. Wanneer de bestemmings mailserver onbereikbaar is, plaatsen de SpamExperts filtersystemen de inkomende e-mail in een wachtrij. Extra redundantie kan worden bereikt met onze E-mail Archiveringsservice.